Wurst Case Scenario

14,99

Excl. BTW: €14,99

Excl. BTW:
€14,99
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Wurst Case Scenario

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Wurst Case Scenario

De worsten zullen worstelen om te overleven. Ze willen zo lang mogelijk in leven blijven door van de vleesmolen weg te lopen en de andere worsten voor zich uit duwen. Maar ze zullen ook een oogje in het zeil moeten houden voor de Must-ard die hen bevelen zal geven die ze moeten opvolgen. Ze kunnen zich ook wenden tot de May-onnaise die hen enkele opties zal geven die ze kunnen gebruiken. En vergeet de Ketchup niet. Wat is een worst zonder Ketchup?

Wie zal de laatste Worst zijn? Ben jij dat?

 

Wurst Case Scenario is een grappig zeer lichtgewicht familiespel. De spelers krijgen een willekeurige identiteitskaart en houden hun identiteit geheim. Elke beurt spelen alle spelers één kaart om de positie van de worsten op de band te beïnvloeden. Als alle spelers hun

kaart hebben uitgespeeld bewegen alle worsten een positie verder op de band in de richting van de vleesmolen. Uiteindelijk gaan de worsten op de vleesmolen en worden ze uit het spel gehaald (maar de eigenaar van de worst blijft wel kaarten spelen). Wanneer er nog maar één worst op de band staat is het spel afgelopen en wordt de eigenaar van de worst tot winnaar uitgeroepen. Wanneer jouw worst is uitgeschakeld, kun je nog steeds blijven spelen om wraak te nemen. De spelers die er uit zijn zullen proberen ervoor te zorgen dat de laatste worsten op hetzelfde moment in de molen vallen (dit is niet zo makkelijk als je zou denken) en wanneer dit gebeurt is er geen winnaar. We moeten toegeven, dat is echt het Wurst Case Scenario!

 

Aantal spelers: 2-6

Best with: 3-6

Tijd: 15 minuten

Leeftijd: 8+

Taal: Nederlands

Complexiteit: Eenvoudig

Dicetower Judgement: Geen

Legacy:

Coöp: Nee

 

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder