BB: Gele Aventurijn edelsteen hanger

3,95

Excl. BTW: €3,95

Excl. BTW:
€3,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bb-gele-aventurijn-edelsteen-hanger
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Kernwoorden gele aventurijn: bescherming, ontspanning, geduld en gevoel van welzijn.
Werking gele aventurijn: het heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever. Hierdoor vermindert het negatieve gevoelens als boosheid en irritatie. Aventurijn helpt je om je te focussen op een doel en om hier naar toe te werken doordat het je meer besluitvaardig maakt en helpt door te zetten. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving zoals elektromagnetische straling, vervuiling en de effecten van wateraders. Fysiek werkt aventurijn pijnstillend en kalmerend. Ook heeft het een positieve werking op de ogen, het zenuwstelsel, de spieren en bindweefsel en kan het klachten als stotteren en blozen verminderen.
Gele aventurijn heeft naast de algemene eigenschappen van aventurijn ook nog een positief effect op de darmen, seksualiteit en de voortplantingsorganen.
Verzorging: gele aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
dit zijn natuurlijke producten iedere hanger heeft een andere vorm waardoor de hanger die u besteld anders kan zijn qua vorm dan u op de foto ziet
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder