PS: Bestuiver Beebom Seedbom

4,95

Excl. BTW: €4,95

Excl. BTW:
€4,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
zaadbom-butterfly-seedboms-2-0
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Bundel de krachten met de natuur om onbeminde ruimtes te transformeren met een explosie van leven en kleur. Seedboms zijn Guerrilla Gardening Grenades gevuld met Flower Power Potential!

DOE MEE AAN DE STRIJD OM DE BIJEN TE REDDEN!

Zaadbommen met een positief zoemende mix van wilde bloemenzaden die zullen uitgroeien tot heldere en mooie nectarrijke bloemen die geliefd zijn bij hommels en honingbijen.

Help ons de strijd aan te gaan om onbeminde ruimtes te verfraaien door een guerrillatuinier te worden met deze Pollinator Beebom Seedbom.

In de vorm van een kleine granaat, kun je een explosie van leven en kleur toevoegen aan je buitenruimte met deze wilde bloemenzaden. We hebben een prachtige selectie nectarrijke bloemen gekozen waar hommels en honingbijen dol op zijn, dus je helpt onze bruisende vrienden bezig te houden!

Deze Pollinator Beebom Seedbom kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn. De composteerbare schaal op basis van zetmeel is gevuld met organische compost en zaden. Het enige wat je hoeft te doen is een gebied met onbeminde ruimte te vinden - schud het dan, week het, gooi het en laat het groeien.

Met een combinatie van wilde bloemenzaden gekozen uit de RHS-lijst 'perfect voor bestuivers', zal uw tuin in een mum van tijd vol zitten met bestuivende bijen! Je hebt geen ervaring nodig om deze prachtige bloemen te laten groeien, dus de Pollinator Beebom Seedbom is het perfecte cadeau voor zowel tuiniers als beginners.

Zaadmix – Korenbloem, Adders Bugloss, Wilde Marjolein, Rode Klaver, Bernagie & Phacelia.

Als je niet veel ruimte hebt, kun je deze wilde bloemen zelfs in potten laten groeien. We raden je aan er een te kiezen die minstens 30 cm breed is om ze voldoende ruimte te geven om te gedijen.

Voor het beste resultaat plant je je Seedbom tussen maart en juni. Als je volgend jaar een voorsprong wilt nemen, plant ze dan tussen augustus en oktober en wacht om ze de volgende zomer te zien bloeien.

Verspreiding: We raden aan om ongeveer 15 cm rondom de Seedbom te laten spreiden.

Houdbaarheid: Voor het beste resultaat raden we aan dat Seedboms binnen 1 jaar na aankoop worden gekweekt.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder